Tom van der Lubbe

Tom van der Lubbe is mede-oprichter hypotheekadviesbureau Viisi en oprichter en CEO van swiss independance AG. Hiervoor werkt Tom meer dan 10 jaar voor MLP, waar hij organisaties leidde op het gebied van financiële planning in Nederland en Zwitsersland.

Als gepassioneerd ondernemer ondersteunt hij andere ondernemers met een focus op duurzaamheid. Zo is hij onder andere lid van de raad van advies van het portaal, een communicatie- en consultancybedrijf, en SUPERUSE studios, een architectuur- en designbureau.

Tom studeerde in Leiden, Parijs en Berlijn en is afgestudeerd als historicus. Op jonge leeftijd overleefde Tom kanker. Die ervaring hielp hem te focussen op de dingen die voor hem belangrijk zijn. Tom is op zoek naar het “waarom” van individuen en organisatie en gepassioneerd over het veranderen van manieren van werken in het algemeen en de financiële wereld in het bijzonder. Tom gelooft in zelforganisatie, Holacracy, NewWork en NewPay.

In april van dit jaar lanceerde Tom met Viisi het initiatief #wiezetjeopeen, een platform voor een voor werkgevers die solidair zijn richting hun werknemers en die ze, juist in tijden van corona, op de eerste plaats zetten.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf in contact.
© 2020 Stichting Beroepseer, Alle rechten voorbehouden